Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Στίχοι Ελληνικών τραγουδιών

Στην ιστοσελίδα Greek Lyrics μπορείτε να αναζητήσετε εύκολα και γρήγορα τους στίχους από τον αγαπημένο σας Έλληνα τραγουδιστή/ τραγουδίστρια/ συγκρότημα. Επίσης αν ψάχνεται κάποιους στίχους οι οποίοι δεν υπάρχουν μπορείτε να τους ζητήσετε από τον administrator,

Dog Fashion eshop

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Dog Fashion μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ για σκύλους. Κολάρα σκύλων, λουράκια και σαμαράκια σε απίθανα σχέδια και χρώματα. Γίνεται αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Athens Vision

Στην ιστοσελίδα του οφθαλμολογικού κέντρου Athens Vision μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για:
Επεμβάσεις με Laser 7ης γενιάς.
Μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, γλαύκωμα, αμφιβληστροειδής.

Plexiglas κατασκευές

Στην ιστοσελίδα Plexiglas Petropoulos μπορείτε να δείτε δείγματα κατασκευών από plexiglas και να επικοινωνήσετε για προσφορά. Το plexiglass είναι ένα αρκετά ανθεκτικό υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απλές κατασκευές, όπως πχ stands από plexiglass ή κάλπες αλλά και για πιο ειδικές κατασκευές (από μικρά κοσμήματα μέχρι και αντικατάσταση ανταλλακτικών σε σκάφη). Η επεξεργασία του plexiglass είναι αρκετά δύσκολη διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να σας ανταμείψει.

Botox επεμβάσεις

Πληροφορίες για το botox και σχετικές υπηρεσίες μπορείτε να βρείτε στο Botox Athens. Αισθητικές επεμβάσεις με botox και υαλουρονικό οξύ. Αισθητική χειρουργική βλεφάρων και μετώπου. By Athens Vision.